Дорога додому

14 та 15 жовтня у Великій Бурімці відбулася заключна частина конкурсу радіорепортажів "Дорога додому". Захід проводився під егідою відділу молоді та спорту Черкаської ОВА та за підтримки Чорнобаївської селищної ради. Подібні заходи надважливі в умовах боротьби за Україну, бо вони об'єднують, виховують та мотивують молодь.

Великобурімські педагоги та учні підготували та провели екскурсію історичними місцями села. Кухарі шкільної їдальні пригостили усіх присутніх на святі смачним кулішем з вогнища. Достойно презентували проєкт "Дорога додому" лідер учнівського самоврядування Аліна Кравченко та учениця 10 класу Влада Бабич.

Військові вишколи, які проводилися 15 жовтня на шкільному подвір'ї ще більше здружили дітей громади. Школярам цікаво було виконувати неповний збір та розбір АК, запускати дрона, брати участь в інших випробуваннях.

Щиро дякуємо керівнику проєкту Роману Пономаренку, організатору та ведучому Андрієві Купчину, члену журі, керівнику гуртка "Бойові мурахи" Михайлові Купчину за підтримку та розвиток напряму національно-патріотичного виховання молоді, залучення її до активного громадського та етно-культурного життя.

https://www.facebook.com/groups/198884292423151/permalink/544684411176469

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.